Черкащан запрошують на міжнародний форум «Кібербезпека - захистимо бізнес, захистимо державу» та виставку «КІБЕРБЕЗПЕКА»

Дата: 29.10.2021 09:39
Кількість переглядів: 235

Торгово-промислова палата України, Комітет з електронних комунікацій, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України, за підтримки Ради національної безпеки і оборони України, Департаменту кіберполіції національної поліції України 2 листопада 2021 року проводять Міжнародний форум «Кібербезпека - захистимо бізнес, захистимо державу» та виставку «КІБЕРБЕЗПЕКА».

Ці заходи проводяться четвертий рік поспіль з очікуванням в цьому році понад 1000 учасників і понад 50 експертів і експонентів і включають треки, присвячені політичним, технічним, організаційним і просвітницьким темам.

Форум - це фактично Національний майданчик, що збирає разом політиків, керівників підприємств, керівників юридичних служб і професіоналів у області кібербезпеки, щоб обговорити найостанніші тенденції та загрози в сфері кібербезпеки. Наскільки надійною є кібербезпека у державі? Чи захищені ми від кіберзагроз? Які уроки винесли після масштабних кібератак влада та бізнес? Кращі національні та міжнародні практики кіберзахисту, нова парадигма державно-приватного партнерства як основа реалізації положень «Стратегії кібербезпеки в Україні», ці та інші питання будуть розглянуті під час його роботи. Формат проведення заходу передбачає онлайн-трансляцію за участі дипломатичних місій та представництв торгових місій ТПП України за кордоном.

Демо-зона Форуму стане унікальним майданчиком для бізнес-промоцій та налагодження ділових контактів.

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародного Форуму,
що відбудеться 2 листопада 2021 в місті Києві, вул. Велика Житомирська 33.
Початок роботи о 10:00

Форум проводиться з урахуванням коронавірусних вимог, тому

Кількість місць обмежена, а участь в його роботі можлива в режимі онлайн.

РЕЄСТРАЦІЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь