28 жовтня Олександр Скічко провів робочу зустріч з головами територіальних громад, місцевих підприємств та активом Золотоніського району

Дата: 29.10.2021 08:08
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

28 жовтня в залі засідань Золотоніської райради відбулася зустріч очільника області Олександра Скічка з головами територіальних громад, місцевих підприємств та активом Золотоніського району. Основною та найактуальнішою метою зустрічі стояло питання поширення COVID-19 в області, стан вакцинації в колективах зокрема і по району в цілому. Черкаська область на сьогодні знаходиться за крок від «червоної» зони, ситуація справді критична! 98% хворих, які потрапили до лікарні і перебувають на інтенсивній терапії, - НЕВАКЦИНОВАНІ. Олександр Олександрович навів статистичні дані вакцинації у відсотковому еквіваленті: наприклад,  в Україні, де вакциновано 16% населення, маємо 147 померлих на 100 тисяч населення; у Португалії, де вакциновано вже 91% населення, 9 (!) на 100 тисяч населення.

Фото без описуФото без опису

Невтішну статистику та проблематику перебігу захворювання присутнім озвучив і директор КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» Ігор Фесун. У вересні з COVID-19 на Черкащині госпіталізували 839 людей, померли – 36; у жовтні госпіталізували 1707 людей, померли – 233, тому ця хвороба дедалі стає пандемією невакцинованих.

Фото без опису

Враховуючи наведені дані, керівникам підприємств та організацій, органів місцевого самоврядування важливо не примушувати людей до щеплень, а проводити роз’яснювальну та просвітницьку роботу, розвінчувати міфи та фейки, що активно розповсюджуються в соцмережах, і просто доводити щоденну статистику по захворюваності й смертності серед вакцинованого та невакцинованого населення.

Фото без описуФото без описуНаприкінці зустрічі голова організаційного комітету з проведення Всеукраїнського свята богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного, президент Федерації греко-римської боротьби Петро Душейко вручив Олександру Скічку подяку та пам’ятну відзнаку за допомогу в організації проведення заходів пам’яті видатного спортсмена та активну участь у роботі із популяризації та вшанування на Черкащині постаті чемпіона.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь