Тривають комісійні перевірки дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на території Золотоніського району

Дата: 27.10.2021 14:33
Кількість переглядів: 152

Фото без описуЗ метою забезпечення контролю за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів на території Золотоніського району фахівцями Держпродспоживслужби спільно з працівниками поліції за обов’язковою участю представників органів місцевого самоврядування щотижня проводяться спільні перевірки дотримання карантинних вимог в населених пунктах.  

За період з 20 по 27 жовтня фахівцями Золотоніського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області   проведено  1 перевірку закладу дошкільної освіти, 1 перевірку водогону сільської ради. Разом з представниками Національної поліції перевірено 15 закладів продовольчої та  непродовольчої торгівлі, 2 заклади громадського харчування, 2 перукарні. За порушення протиепідемічних вимог складено 3 протоколи.

Основними порушеннями, які виявляються під час комісійних перевірок, є відсутність підтверджуючих даних проведення температурного скринінгу та вологого прибирання виробничих приміщень,  поверхонь, місць контакту рук працівників і клієнтів з використанням миючих та дезінфекційних засобів персоналу, відсутність засобів індивідуального захисту у відвідувачів закладу,  відсутність тимчасового маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції, на входах до закладів не організовані місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками тощо.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь