25 жовтня в Золотоніській райдержадміністрації відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 25.10.2021 12:34
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

25 жовтня традиційно відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівництва Золотоніської райдержадміністрації, районної ради, начальників управлінь, відділів апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Фото без опису

Про цифровізацію як інструмент розвитку територіальних громад поінформувала головний спеціаліст з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації райдержадміністрації Оксана Чурова, зупинившись на основних завданнях та етапах цифровізації, впровадження та використання інформаційних ресурсів та електронних послуг, інструментів електронної демократії, електронного урядування тощо.

Станом на жовтень п.р. на території селищних та сільських рад Золотоніського району функціонують 8 відділів «Центр надання адміністративних послуг» виконавчих комітетів селищних та сільських рад відповідно, а також один міський Центр надання адміністративних послуг (м. Золотоноша). Окремо Оксана Василівна зупинилась на питаннях інформаційної безпеки та кіберзахисті державних інформаційних ресурсів.

Фото без опису

Завершуючи апаратну нараду Ірина Тернова надала ряд рекомендацій керівникам відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, побажала присутнім здоров’я та продуктивного робочого тижня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь