21 жовтня в Києві відбувася навчально-практичний семінар щодо реформи системи шкільного харчування

Дата: 22.10.2021 14:58
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

21 жовтня керівники закладів освіти територіальних громад Золотоніського району взяли участь у навчально-практичному семінарі щодо реформи системи шкільного харчування, що відбувся на базі Мистецького ліцею «Зміна» Дніпровського району  м. Києва.

Захід організовано для керівників шкіл, які відповідають за організацію харчування в закладах освіти. Директоркою Департаменту освіти і науки міста Києва Оленою ФІДАНЯН була висвітлена тема «Організація харчування в освітніх закладах міста Києва», начальник управління освіти Дніпровського району міста Києва Наталя ІВАНІНА ознайомила присутніх з досвідом Дніпровського району в оновленні харчоблоків, а начальник управління конкурентної політики Міністерства економіки України Олександр БІЛЯНСЬКИЙ приділив особливу увагу публічним закупівлям «Плануй, проводь, обирай, укладай договір з переможцем».

Фото без описуПід час семінару присутні ознайомились з демонстраційною кухнею: голова правління Національної асоціації громадського харчування Орест СТЕПАНЯК презентував нові методи організації харчування у закладах освіти, а шеф-кухарі Національної асоціації громадського харчування Юрій МЄДВЄДЄВ та Андрій ОГУРЦОВ приготували комплексний обід. Незабутні враження в учасників семінару залишились від екскурсії до двох шкіл Дніпровського району, де присутнім продемонстрували реконструйовані харчоблоки. Щира подяка організаторам семінару за цікаву і змістовну дискусію та за можливість долучитися до неї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь