8 жовтня в Красенівці відбулися урочистості з нагоди 150-річчя з дня народження І.М. Піддубного

Дата: 09.10.2021 09:23
Кількість переглядів: 166

Фото без опису8 жовтня українська спільнота відзначає 150 років з дня народження непереможного, легендарного та славетного українського  богатиря Івана Максимовича Піддубного. З цієї нагоди на батьківщині чемпіона чемпіонів – в Красенівці на Чорнобаївщині відбувся урочистий мітинг.

Фото без описуВшанувати світлу пам'ять нашого земляка прибули представники влади району та області, очільники Чорнобаївської та Іркліївської територіальних громад, старости, представники духовенства, учителі та спортивна молодь, місцеві жителі.

Фото без опису

До вітального слова запрошували керівників району Ірину Тернову та Бориса Євмину, голову Чорнобаївської громади Сергія Любивого, заступника голови Черкаської облради Михайла Мушієка, начальника управління культури та охорони культурної спадщини ОДА Олександра Шабатіна, проректора ЧДТУ Валентина Лазуренка, цьогорічного переможця обласної краєзнавчої премії 2021 року ім. М. Максимовича у номінації «За видання краєзнавчої літератури» професора ЧНУ ім. Б. Хмельницького Анатолія Чабана. Голова оргкомітету Всеукраїнського свята богатирської сили на призи пам’яті ім. І.М. Піддубного Петро Душейко вручив почесним гостям на згадку подяки та пам’ятні медалі.

Фото без опису
Покладанням квітів до пам’ятника І.М. Піддубному присутні вшанували пам'ять видатного земляка та людини-легенди, який гідно ніс спортивну славу, прославляючи Україну далеко за її межами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь