Військовій частині А1402, яка дислокується в Золотоноші, - 60!

Дата: 02.10.2021 14:51
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

1 жовтня в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди  60-річчя з Дня створення військової частини А1402. 156 зенітний ракетний полк, який у квітні 2014 року було передислоковано з Донецька до Золотоноші, був створений на виконання директиви головнокомандувача Сухопутних військ Збройних Сил СРСР від 29 вересня 1961 року.

Фото без описуФото без описуПоздоровити військовослужбовців зі святом прийшли міський голова Віталій Войцехівський, голова райдержадміністрації Ірина Тернова та голова районної ради Борис Євмина. У вітальному слові посадовці, всі як один, бажали військовим мирного безхмарного неба, служби без втрат та щоб усі завдання, поставлені командуванням, носили лише навчальний характер.

Фото без описуЗа сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, активну життєву позицію та з нагоди свята Ірина Володимирівна та Борис Григорович вручили Почесні грамоти та подарунки особовому складу частини, серед яких прапорщик Ганна Василенко, солдат Дмитро Костяненко, старший солдат Роман Настенко, солдат Юрій Стадник, працівник ЗСУ Олександр Чорнобривець та інші.

Фото без описуФото без описуФото без опису

З квітня 2014-го і до сьогодні військовослужбовці виконують бойові завдання у зоні проведення ООС (АТО). За особисту мужність і героїзм, виявлені при захисті державного суверенітету України, неодноразово отримували нагороди та відзнаки міністра оборони України та начальника Генерального штабу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь