Сьогодні відзначають Міжнародний день людей похилого віку та День ветеранів

Дата: 01.10.2021 08:10
Кількість переглядів: 345

Шановні ветерани та мешканці Золотоніщини

старшого покоління!

   Від щирого серця вітаю вас з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана – святом тих, чия самовіддана праця, мужність і терпіння стали основою нинішнього благополуччя! Тих, кому довелося багато пережити – битися за свободу рідної землі, відновлювати зруйновані міста і села в післявоєнні роки, будувати заводи і школи, ростити хліб, вкладати сили і душу у виховання дітей, передаючи їм кращі людські якості – любов до своєї країни.
  У цей день є прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. 
   Ви, люди старшого покоління, - є символом єдності і спадкоємності поколінь, джерелом народної мудрості, а ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. 
   Дорогі наші ветерани! У цей святковий день прийміть глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Бажаю всім міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених щасливими подіями. Нехай близькі люди завжди оточують вас турботою і теплом!


З повагою,
голова Золотоніської райдержадміністрації            Ірина Тернова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь