Керівники сільськогосподарських підприємств району підтримують ідею створення кисневої станції на базі Золотоніської багатопрофільної лікарні

Дата: 29.09.2021 20:38
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

28 вересня під головуванням очільників району Ірини Тернової та Бориса Євмини відбулася нарада за участю керівників відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, голів органів місцевого самоврядування, профільних заступників, керівників первинних та вторинних ланок медичної галузі, а також керівників господарств району.

Фото без опису

Заступник директора КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня» Золотоніської міської ради Владислав Гаркавий розповів про стрімке погіршення ситуації із захворюваністю на коронавірус як в нашому районі, так і по області в цілому; протягом останніх днів фактично щодня фіксують летальні випадки, наповненість ліжок в опорній лікарні Лівобережжя зростає. Показник вакцинованих освітян у нас на сьогодні один з найвищих по області, а от із загальним станом щеплення серед населення картина набагато гірша. Такі показники фіксуються на тлі недовіри до державних установ та кампанії дезінформації щодо COVID-19, хоча і лікарі, і керівники державної влади та органів місцевого самоврядування щоденно ведуть інформаційну роз’яснювальну роботу в цьому напрямку.

Фото без описуА приводом до зібрання присутніх стала нагальна потреба в створенні на базі багатопрофільної лікарні кисневої станції, яка має забезпечити киснем потреби як Золотоноші, так і усіх інших лікувальних закладів району. Досвід минулого зимово-весняного сплеску захворюваності на COVID-19 показав, що зі збільшенням чисельності хворих та пацієнтів з важким перебігом хвороби, а також з постковідним синдромом та пневмоніями, виникає потреба постійно вишукувати та підвозити балони з киснем, а вільних інколи просто неможливо було знайти. Зі створенням станції стане можливим підключити відділення лікарні та підвести точки доступу до кисню в палати; це скоротить дорогоцінний час і кошти, що витрачаються на зрідження, заправку та доставку кисневих балонів.

Керівники господарств району з розумінням віднеслися до нагальної проблеми та майже одноголосно зголосилися надати фінансову підтримку для втілення в життя даного проекту, за що усім величезна подяка і шана.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь