28 вевресня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Золотоніської райдержадміністрації

Дата: 29.09.2021 18:51
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

28 вересня  під керівництвом  голови Золотоніської райдержадміністрації  Ірини Тернової  відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Одним з питань, яке розглядалося на порядку денному, було питання влаштування трьох малолітніх діток – хлопчиків, 2016 та 2017, та дівчинки, 2019 року народження, які на даний час перебувають в КЗ «Черкаський обласний спеціалізований «Будинок дитини» Черкаської обласної ради, у прийомну сім’ю подружжя Борісових з Чорнобаївщини.

Фото без опису

Як поінформувала начальник служби в справах дітей Іркліївської сільської ради Олена Пойда, горе-батьки малолітніх ведуть антисоціальний спосіб життя, схильні до вчинення злочинів: мати на даний час відбуває покарання в місцях позбавлення волі, а батько перебуває під слідством за вчинення тяжкого злочину проти життя та здоров’я людини. Відносно нього судом вже винесене рішення про позбавлення батьківських прав і на даний  час набирає юридичної сили.

Фото без опису

Прийомна сім’я Борісових була створена в 2019 році, тоді подружжя взяло на виховання двох дівчаток-сиріт, 2003 року народження. Сьогодні ці діти повнолітні, навчаються у вишах і приїздять до названих батьків як до єдиних і рідних; а Валентина Анатоліївна з Антоном Миколайовичем вирішили не зупинятися і подарувати тепло, затишок та батьківську любов ще трьом маленьким і жвавим діткам. В цій сім’ї створено всі належні умови для розвитку, навчання та проживання малечі, панує справжня батьківська любов і доброзичливість.

Фото без опису

Тому про довлаштування на виховання та спільне проживання трьох малолітніх дітей, позбавлених батьківського піклування, комісія проголосувала одноголосно "за".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь