На Черкащині обстежать залізничні переїзди

Дата: 21.09.2021 14:21
Кількість переглядів: 252

Представники Департаменту інфраструктури та ЖКГ Черкаської ОДА у вересні-жовтні 2021 року візьмуть участь в обстеженні залізничних переїздів.

Відповідно до пункту 2.9 Інструкції з улаштування та експлуатації залізничних переїздів, затвердженої наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 26.01.2007 № 54, щорічно у квітні – травні, а на переїздах з автобусним рухом додатково у вересні – жовтні, на всіх залізницях обов’язково проводяться обстеження переїздів.

Під час роботи комісія обстежує прилеглі до переїздів ділянки доріг (вулиць), стан настилу переїздів, водовідводів, огороджувальні стовпчики, шлагбауми, сигнальні та дорожні знаки, пристрої переїзної сигналізації, зв’язок, радіозв’язок, будівлі переїзних постів, укомплектованість переїздів інвентарем, сигнальними засобами, наявність технічної документації, відповідність умовам видимості, належне утримання пристроїв електропостачання та штучного освітлення, встановлення дорожніх знаків 2.2 «Проїзд без зупинки заборонено».

Особлива увага приділяється стану службових та пішохідних проходів у межах залізничних переїздів, відповідності сповіщення про наближення поїзда до переїзду розрахунковому проектному часу сповіщення та усіх облаштувань, що розташовані в зоні функціонування переїздів, проектним рішенням, технічним умовам, вимогам WG-0174.

Слід зазначити, що відповідно до пункту 2.10. Інструкції за результатами підсумків обстеження розроблюються календарні плани усунення виявлених недоліків, організовується приведення у належний стан пристроїв і обладнання переїздів, а також прилеглих до переїздів ділянок доріг (вулиць) відповідно до вимог ДСТУ 3587-97, Правил технічної експлуатації залізниць України, цієї Інструкції.

За інформацією Департаменту інфраструктури та ЖКГ Черкаської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь