13 вересня відбулося ІІІ засідання ініціативної групи з формування складу Громадської ради при Золотоніській районній державній адміністрації

Дата: 13.09.2021 12:19
Кількість переглядів: 179

13 вересня відбулося ІІІ засідання ініціативної групи з формування складу Громадської ради при Золотоніській районній державній адміністрації.
У засіданні взяли участь голова ініціативної групи, заступник голови Золотоніської райдержадміністрації Ігор Троценко, члени групи – Світлана Шаповал, Елла Маркова, Юлія Приходько, Любов Бут, Леся Шкурко, Світлана Чирва.

Ініціативна група розглянула документи інститутів громадянського суспільства, які виявили бажання вступити до складу Громадської ради, та визначила, що у зв’язку з малою кількістю поданих заяв продовжити термін прийняття документів від ІГС для формування нового складу Громадської ради при Золотоніській райдержадміністрації до 27.09.2021 року 17:00 год.

Учасники засідання також визначили кількісний склад громадської ради та вирішили перенести дату проведення установчих зборів для формування складу громадської ради при Золотоніській районній державній адміністрації на 29.10.2021.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь