Сьогодні в Золотоніській райдержадміністрації відбулася розширена апаратна нарада

Дата: 06.09.2021 15:48
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

6 вересня відбулася розширена апаратна нарада за участю керівництва Золотоніської райдержадміністрації, районної ради, начальників управлінь, відділів апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було підсумовано роботу за попередні тижні та окреслено заходи на найближчий період.

Фото без опису

Про результати проведення командно штабних навчань з органами управління цивільного захисту Золотоніської районної ланки ТП ЄДСЦЗ Черкаської області коротко доповів начальник відділу з питань цивільного заходу та оборонної роботи райдержадміністрації Олександр Савенков,  відмітивши професійну роботу протипожежної і комунально-технічної служб, спеціалізованих служб енергетики та охорони публічного порядку,  а також злагоджену, професійну та якісну роботу аналітично-розрахункової групи.

Фото без опису

Про роботу Золотоніського відділу державної виконавчої служби у Золотоніському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) поінформував заступник начальника Юрій Гончаренко, наголосивши на основних завданнях та аспектах діяльності відділу, примусові виконання рішень та порядок стягнення коштів до бюджетів громад.

Фото без опису

Про перебіг щеплення в Центрах та пунктах вакцинації, кількість проведених щеплень в колективах громад, зокрема в педагогічних колективах, кількість вакцинованих осіб за вихідні доповіла начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту райдержадміністрації Ірина Головата.

Завершуючи апаратну нараду Ірина Тернова надала ряд рекомендацій і завдань керівникам відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, побажала присутнім гарного настрою та продуктивного робочого тижня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь