2 вересня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Золотоніської райдержадміністрації з питання влаштування двох малолітніх дітей в патронатну родину

Дата: 02.09.2021 15:58
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Сьогодні під керівництвом заступника голови Золотоніської райдержадміністрації Богдана  Возняка  відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному розглядалося питання доцільності влаштування двох малолітніх діток – хлопчика, 2009, та дівчинки, 2012 року народження, жителів одного з сіл Новодмитрівської громади, у сім’ю патронатного вихователя Лариси Мельник.

Фото без опису

Як поінформував начальник служби в справах дітей Новодмитрівської сільської ради Віталій Нетудихатка, горе-батьки малолітніх ведуть антисоціальний спосіб життя, відносно матері подано позов до суду про позбавлення її батьківських прав, але рішення до даного часу ще не прийняте. Тому в зв’язку зі складним становищем та з метою забезпечення тимчасового догляду, виховання та реабілітації дітей, а також відповідно до заяв батька та матері, члени комісії одноголосно прийняли рішення про тимчасове влаштування братика і сестрички у патронатну родину терміном на три місяці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь