2 вересня в Золотоніській райдержадміністрації відбулося засідання районного штабу з координації дій щодо своєчасної підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу та ЖКГ до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 рр.

Дата: 02.09.2021 14:12
Кількість переглядів: 209

Фото без опису

2 вересня під головуванням першого заступника голови Золотоніської райдержадміністрації Володимира Денисенка відбулося засідання районного штабу з координації дій щодо своєчасної підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної  роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Фото без опису

Під час засідання, в приймали участь члени районного штабу, представники органів місцевого самоврядування, паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунальних господарств району, розглядалися питання щодо підготовки підприємств з постачання теплової енергії та альтернативних видів палива.

Фото без опису

Представники громад прозвітували про стан готовності об’єктів галузі житлово-комунального господарства та закладів бюджетної сфери до своєчасного початку опалювального періоду та зазначили, що роботи виконуються відповідно до запланованих показників.

Фото без опису

За підсумками засідання штабу для оперативного усунення недоліків та доопрацювання окремих проблемних питань надані відповідні вказівки та доручення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь