ЕкоСистема – для дослідників української природи та любителів подорожей

Дата: 01.09.2021 09:02
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

Міндовкілля продовжує знайомити громадян із сервісами та можливостями, які пропонує ЕкоСистема.

Сьогоднішня інформація стане в нагоді усім поціновувачам української природи, а також тим, хто любить подорожувати.

За допомогою вебпорталу ЕкоСистема, кожен зможе відкрити для себе неймовірну красу та багатство нашої країни і спланувати свою наступну подорож. Активний та пізнавальний відпочинок на будь який смак гарантовано.

У розділі “Наші ресурси” можна знайти віртуальні тури українськими парками та заповідниками. Вони оберігають безцінний скарб — українську природу. Завдяки ним зберігаються унікальні природні цінності, серед яких праліси, рідкісні типи оселищ, різноманіття тварин и? рослин.

На сайті зібрана вся інформація, яка може знадобитися мандрівнику:

  • від вибору активностей (походи, веломандри, сплави, кінні прогулянки, печери, скітурінг, скелелазіння, пригодницькі перегони, орієнтування, парапланеризм, повітроплавання, кайтсерфінг, віндсерфінг, дайвінг, скандинавська хотьба, спостереження за птахами, фотоподорожі, гео- та етно- мандри, археологічний туризм, плавання, кемпінги, екостежки та багато іншого)
  • до інформації як добратися та як зробити свою подорож безпечною.

Загалом на території України знаходяться 53 національні природні парки, 19 природних заповідників, 5 біосферних заповідників. Їхню життєдіяльність забезпечує понад 10 000 працівників, держслужбовців, громадських активістів та волонтерів. Щодня вони виходять на роботу, аби подбати про природу украі?нськоі? землі. Захищають, доглядають, вивчають. І запрошують в гості!

Мандрувати Україною завдяки ЕкоСистемі стає набагато простіше — тож переходьте за посиланням та переконайтеся самі: https://eco.mepr.gov.ua/local-services

Користуйтеся новими можливостями і сервісами ЕкоСистеми. Ми створюємо їх для того, щоб кожен мав актуальну достовірну інформацію про стан навколишнього середовища та природні ресурси, а також взаємодіяв з нами в прозорий і зручний для себе спосіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь