В селі Нова Дмитрівка незабаром відкриють сучасний інтерактивний спортивний майданчик в рамках програми Президента України "Здорова Україна"

Дата: 31.08.2021 15:04
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

Сьогодні голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова з робочим візитом відвідала Новодмитрівську сільську раду, в сквері якої найближчим часом планується відкриття сучасного спортивного майданчика. Інтерактивні майданчики запроваджені в рамках загальнонаціональної програми «Здорова Україна», започаткованої Офісом Президента України спільно із Міністерством молоді та спорту, а також представниками масового спорту. У цій програмі передбачений проєкт «Активні парки – локації здорової  України», а це створення спортивних майданчиків у кожному кутку країни, мета яких – «спорт для всіх», цікавий і доступний для мільйонів українців.

Фото без опису

Подібний спортмайданчик нещодавно з’явився в міському парку ім. Т.Г. Шевченка та став одним із перших в області. Інновацією стали саме QR-коди, встановлені довкола локації з тренажерами. Завантаживши за допомогою додатка на свій смартфон інформацію, кожен, хто виявить бажання, може обрати рівень складності та виконати комплекс фізичних вправ за рекомендаціями віртуального тренера.

Фото без описуГолова Новодмитрівської громади Артем Кухаренко презентував територію, де в майбутньому з’явиться спортмайданчик, та розповів, що елементи спортивної інфраструктури і лавки в кольорах логотипу вже замовлені  на підприємстві ПАО «ТЕМП», також в перспективі виготовлення та встановлення табличок з навігаційними матеріалами, що містять QR-коди.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь