26 – 27 серпня були проведені показові командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту Золотоніської районної ланки

Дата: 31.08.2021 08:41
Кількість переглядів: 198

26 – 27 серпня були проведені показові командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту Золотоніської районної ланки.

Навчанням передбачались практичні відпрацювання заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, зокрема – порядок дій спеціалізованих служб цивільного захисту Золотоніської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Черкаської області під час усунення наслідків надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

У навчанні прийняли участь керівництво управління цивільного захисту Черкаської обласної державної адміністрації, голова Золотоніської райдержадміністрації, представники органів управління та сил цивільного захисту  Золотоніської районної ланки, 6-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Черкаській області, служби  правопорядку, медицини, аварійні та комунальні підрозділи, голови територіальних громад району та члени місцевої районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

В ході навчань відпрацьовано порядок взаємодії органів управління цивільного захисту району, сил та засобів районних спеціалізованих служб цивільного захисту, об’єктових та інших формувань у випадку загрози або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного походження, при подоланні їх наслідків. Практично перевірено заходи щодо оповіщення органів управління, сил цивільного захисту та населення Золотоніського району при виникненні надзвичайної ситуації, організацію роботи місцевої районної комісії з питань з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Проведено огляд сил і засобів цивільного захисту Золотоніської районної ланки ТП ЄДС ЦЗ Черкаської області.

Загалом, навчання пройшли вдало. Працівники служб відпрацювали весь порядок дій: від отримання повідомлення про надзвичайну ситуацію до її повної ліквідації; методики оперативних, пошукових, рятувальних заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та продемонстрували високий рівень мобільності та злагодженості дій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь