Вітання голови Золотоніської райдержадміністрації Ірини Тернової з нагоди Дня Державного прапору України та 30-річчя з Дня Незалежності України

Дата: 21.08.2021 10:50
Кількість переглядів: 494

Дорогі жителі славної Золотоніщини!

 

Цьогоріч Незалежна Україна відзначає своє 30-річчя. І за ці роки всі ми пройшли чималий, часом тернистий, шлях: з досягненнями і поразками, з успіхами і помилками, але він непохитно веде до укріплення нашої могутності і Незалежності.

День за днем ми відбудовуємо свою власну державу, відроджуємо забуте роками відчуття господаря на рідній землі, закладаємо міцні підвалини майбутнього для наших нащадків.

І саме синьо-жовтий прапор став символом Незалежності, слави і відродження України. Став тим натхненником, який додавав сил, коли наш народ утверджував віковічну ідею про державність і самостійність.

День Державного Прапора та День Незалежності України – не просто святкові дні в календарі. Це свята пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили історію.

Попереду велика і клопітка праця. Адже щасливе прийдешнє втілюється не лише у розвитку демократичних інституцій держави, а й в повсякденній напруженій праці її людей, у вирощуванні врожаїв, успішному навчанні дітей, спокійній і захищеній старості батьків.

Усі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують українській дух, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та Незалежності.

Шановні земляки! Щиро вітаю всіх із нашими величними державними святами. Бажаю всім нам миру в країні і в душі, міцного здоров’я, невичерпної енергії і впевненості у власних силах, безмежного щастя і затишку у родинах, а найголовніше — єднання заради досягнення найзаповітнішого – процвітання України!

 

Голова Золотоніської районної державної

адміністрації                                                      Ірина ТЕРНОВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь