Напередодні святкування 30-річчя Дня незалежності України відбулося урочисте відкриття Золотоніської районної дошки пошани

Дата: 20.08.2021 22:58
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух свободи народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє! До їхнього числа, безсумнівно, відноситься і День Державного Прапора України, і 30-річчя Незалежності України.

Фото без опису

Напередодні цих масштабних свят прийняте рішення відновити багаторічні традиції та вшанувати найкращих з найкращих у новоствореному районі.  20 серпня відбулося урочисте відкриття районної дошки пошани, на яку розміщено імена 15 кращих представників професій та трудових колективів, які своєю наполегливою працею та вагомими здобутками розвивають і возвеличують Золотоніський район.

Фото без описуЗахід зібрав представників органів влади, місцевого самоврядування, громад Золотоніського району та «винуватців» свята.  Як було відзначено у ході урочистостей, і нині Дошки пошани не втратили своєї актуальності, адже саме завдяки такому способу можна вшанувати людей праці у різних сферах і поставити їх за взірець для інших.

Фото без опису

Пишаємось ВАМИ, дорогі представники Золотоніщини!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь