19 серпня голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова відвідала урочистості з нагоди відкриття відділення паліативної, хоспісної допомоги та реабілітації КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня»

Дата: 19.08.2021 16:41
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Сьогодні у селищі Драбів відбулося урочисте відкриття відділення паліативної, хоспісної допомоги та реабілітації, а також інфекційного відділення  КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня». Серед почесних гостей заходу були присутні очільник області Олександр Скічко, народний депутат України Олег Арсенюк, голова Золотоніської райдержадміністрації  Ірина Тернова та голова районної ради Борис Євмина.

Фото без опису

Дане відділення відповідатиме за такий чутливий і непростий як з фізичної, так і психологічної точки зору сегмент надання допомоги - забезпечення менш болісного закінчення життя невиліковних пацієнтів.

Фото без описуФото без опису

Після цього делегація відвідала об’єкт #ВеликеБудівництво «Драбівський навчально-виховний комплекс «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені С.В. Васильченка - гімназія»; в ході короткого інспектування процесу будівництва голова ОДА зауважив, що роботи йдуть не надто швидко і дав завдання підряднику збільшити кількість будівельників та пришвидшити темпи.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь