Керівники інклюзивно-ресурсних центрів ознайомилися з організацією цьогорічного навчального процесу

Дата: 18.08.2021 09:46
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

У межах щорічної педагогічної конференції працівників галузі освіти Черкащини відбулося засідання секції директорів інклюзивно-ресурсних центрів.

На секції підбили підсумки за минулий навчальний рік та окреслили перспективи роботи на 2021-2022 н.р.

За участі головного спеціаліста відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи Управління освіти і науки ОДА Людмили Дудник були проведені управлінські діалоги щодо сучасної нормативно-правової бази інклюзивної освіти та організації діяльності інклюзивно-ресурсних центрів.

Також присутні ознайомилися з організаційно-методичним забезпеченням роботи інклюзивно-ресурсних центрів та проаналізували рівні підтримки осіб з особливими освітніми потребами в освітньому процесі. З означеного питання виступила завідувачка ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» Інна Литвин.

Спеціаліст відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи Управління Лариса Стрижак надала рекомендації щодо дотримання вимог чинного законодавства з питань безпеки життєдіяльності та охорони праці в роботі інклюзивно-ресурсних центрів.

Також під час роботи секції розглянули також міжвідомчу співпрацю учасників освітнього процесу щодо забезпечення прав осіб з особливими освітніми потребами на отримання якісних освітніх послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь