13 серпня в Золотоніській райдержадміністрації відбулася розширена нарада з питань вакцинувальної кампанії, розглядали також стан медичної галузі, мобілізаційної роботи та підготовку до осіннього призову в районі

Дата: 16.08.2021 12:18
Кількість переглядів: 411

Фото без опису

Під керівництвом голови Золотоніської районної державної адміністрації Ірини Тернової 13 серпня відбулася нарада за участю керівництва районної ради, керівників відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, голови органів місцевого самоврядування, профільні заступники, керівники первинних та вторинних ланок медичної галузі району, керівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Фото без опису

Про хід вакцинувальної кампанії в Золотоніському районі, проблемні питання та шляхи їх вирішення поінформували представники КНП Золотоніський районний центр ПМСД»  Гельмязівської сільської ради, КНП «Драбівський центр ПМСД» та КНП «Чонобаївський центр ПМСД».
Фото без описуФото без описуФото без опису

В.о. директора КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня» Золотоніської міської ради Владислав Гаркавий розповів про стан медичної галузі  в  районі, підняв болюче питання фінансування опорної лікарні Лівобережжя, яка обслуговує всіх жителів Золотоніської громади і лівобережної Канівщини, силами територіальних громад району, подякував міському голові за повне взаєморозуміння та співпрацю, зокрема у виготовленні проектно-кошторисної документації з реконструкції реанімаційного відділення, реорганізації патологоанатомічного відділення, благоустрою території навколо закладу та асфальтування прилеглої до будівлі території, створення на базі лікарні кисневої станції, яка забезпечуватиме киснем ковідне відділення, де знаходяться концентратори. Проблемними питаннями Владислав Васильович назвав в першу чергу нестачу кадрів, забезпечення медичних працівників службовим житлом, відсутність спеціального автомобіля для транспортування лежачих хворих на Черкаси тощо.

Фото без опису

Про проблемні питання функціонування КНС «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради поінформувала і директор закладу Світлана Бойко, яка серед найболючішими назвала недостатню кількість фахівців лікарів (18 вакантних посад), забезпечення фахівців основними та стимулюючими виплатами, недостатність фінансування  закладу за рахунок субвенцій ОТГ, необхідність придбання медичної та комп’ютерної техніки для надання якісних медичних послуг тощо.

Фото без опису

По питаннях мобілізаційної підготовки та мобілізації доповів начальник Золотоніського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  (ТЦКСП) Сергій Польовий.

Про підготовку до осіннього призову до лав Збройних Сил України коротко поінформував начальник мобілізаційного відділення ТЦКСП Олександр Самойленко.

Фото без опису

Про ведення військового обліку та бронювання кадрів доповів начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу ТЦКСП Віктор Степанішен, наголосивши, що військовий облік є складовою змісту мобілізаційної підготовки держави і ведеться з метою забезпечення повного та якісного укомплектування Збройних Сил та інших військових формувань особовим складом у мирний час та особливий період. Загальна кількість осіб, відповідальних за ведення військового обліку визначається виходячи з кількості призовників і військовозобов’язаних, які перебувають на військовому обліку станом на 1 січня поточного року.

Фото без опису

Про інструктивно-методичні навчання з питань оповіщення та доставки призовників до районної призовної дільниці доповів в.о. начальника відділення призову ТЦКСП Андрій Кривіцький, роз’яснивши порядок вручення повісток, доставки призовників, проходження призовної комісії тощо.  

Підводячи підсумки наради, Ірина Володимирівна довела присутнім інформацію про святкові заходи, які відбудуться найближчим часом на території району, надала ряд рекомендацій керівникам відділів апарату та структурних підрозділів по підготовці до відзначення Свята урожаю, яке відбудеться 20 серпня на стадіоні «Колос» в м. Золотоноша.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь