10 серпня в Золотоніській райдержадміністрації відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 10.08.2021 11:24
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

Сьогодні під керівництвом голови Золотоніської райдержадміністрації Ірини Тернової відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному розглядалася заява батьків-вихователів подружжя Дахно, жителів Новодмитрівської громади, про довлаштування в їхній дитячий будинок сімейного типу дитини, позбавленої батьківського піклування, 2018 р.н., яка на даний час перебуває в КЗ «Черкаський обласний спеціалізований «Будинок дитини» Черкаської обласної ради.

Фото без опису

Родина Дахно власних спільних дітей не мають, з 2019 року їх прийомну сім’ю перепрофільовано в дитячий будинок сімейного типу. На сьогодні Людмила Миколаївна та Віталій Іванович виховують семеро діток різного віку, з яких дві рідні сестрички, 2010 та 2007 р.н., і от подружжя прийняло рішення забрати до себе і їхню третю сестричку, щоб надалі усі проживали і виховувалися разом.

Рідна мати дівчаток позбавлена батьківських прав відносно усіх дітей і їх долею не цікавиться, натомість в прийомній сім’ї Дахно створено всі належні умови для розвитку, навчання та проживання малечі, а найголовніше – тут панує батьківська любов, доброзичливість і взаємоповага.

Фото без описуТому члени комісії одноголосно підтримали заяву подружжя про довлаштування в їхній будинок трирічної Ангелінки, а Ірина Володимирівна побажала батькам здоров’я, взаєморозуміння, сил та успіхів у вихованні дітей.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь