Минулі вихідні у Золотоніському районі були насичені цікавими подіями та заходами

Дата: 09.08.2021 16:16
Кількість переглядів: 555

Минулі вихідні у нашому районі пройшли насичено й були багатими на цікаві події .  Участь у  проведених заходах приймали керівники міста та району.

В суботу 7 серпня відвідали Драбівецький старостинський округ, де жителі відзначали День села, привітали присутніх зі святом, побажали благополуччя і процвітання, із задоволенням послухали талановиті виступи місцевих аматорів сцени.

8 серпня вшанували пам’ять видатного українського атлета, шестиразового чемпіона світу, непереможного борця і нашого земляка Івана Максимовича Піддубного, який 72 роки назад відійшов у вічність в російському місті Єйськ Краснодарського краю. В Красенівці до пам’ятників чемпіону поклали квіти та відвідали могили рідних Івана Максимовича: брата Митрофана Максимовича, який похований у Красенівці, та сестри Євдокії Максимівни, яка похована в Золотоноші.

А у вечірній час цього ж дня завітали на урочисте відкриття Скверу відпочинку в селі Піщане, створеному за активної підтримки родин Васильченків та Окіпняків, привітали жителів з приємною подією, насолодилися українською піснею у виконанні місцевих талантів та захопливими файєр-шоу та світловим шоу у виконанні запрошених гостей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь