Під керівництвом голови Золотоніської районної державної адміністрації Ірини Тернової 9 серпня відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 09.08.2021 15:20
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

Під керівництвом голови Золотоніської районної державної адміністрації Ірини Тернової 9 серпня відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівництва районної ради, керівників відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Фото без опису

Про усунення наслідків пошкодження ліній електромережі внаслідок негоди, яка вирувала 6 серпня на Чорнобаївщині, поінформував директор відокремленого структурного підрозділу «Золотоніські енергетичні мережі» Олександр Середа. зазначивши, що станом на сьогоднішній ранок без світла залишаються два населені пункти громади – Степове і Мирне, але відновлювальні роботи тривають у посиленому режимі.

Фото без опису

Про висвітлення діяльності Золотоніської райдержадміністрації в соціальних мережах та засобах масової інформації та про роботу в цілому поінформувала завідувач сектору з інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Юлія Приходько.

Фото без опису

Про ринок праці у Золотоніському районі за І півріччя п.р. поінформувала директор Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості Людмила Павліченко, зазначивши, що з метою забезпечення тимчасової зайнятості населення філією здійснюється організація та проведення громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру; до уваги осіб з обмеженими фізичними можливостями доводяться нормативно-правові акти з питань соціального захисту, перелік професій та спеціальностей, які рекомендуються особам з певними групами захворювань, працевлаштовано 34 особи з обмеженими фізичними можливостями та 24 особи з числа учасників АТО та ООС.

Про перебіг щеплення в Центрах та пунктах вакцинації, загальну кількість провакцинованих громадян, темпи проведення та наявність вакцин доповіла начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту райдержадміністрації Ірина Головата.

Завершуючи апаратну нараду Ірина Володимирівна довела присутнім інформацію про організаційні та святкові заходи, заплановані на найближчі тижні, надала ряд рекомендацій керівникам відділів апарату та структурних підрозділів та побажала усім вдалого та продуктивного робочого тижня.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь