Для учасників Молодіжного клубу журналістики Золотоніською філією Черкаського ОЦЗ організовано економічну екскурсію на Золотоніський машинобудівний завод

Дата: 04.08.2021 14:15
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

Під час літніх канікул для учасників Молодіжного клубу журналістики Золотоніською філією було організовано економічну екскурсію на ринкоутворююче підприємство міста  - Золотоніський машинобудівний завод.

Фото без опису

Екскурсію проводив особисто директор підприємства Станіслав Лимарь. «Вже чотири роки дане підприємство є частиною ПАТ «Дніпрогідромаш», одне з лідируючих підприємств на території України, яке виконує комплексні роботи з проектування, виготовлення та впровадження сучасного обладнання для металургії. Компанія має 20 річний досвід роботи в галузі машинобудування і на сьогоднішній день являє собою потужний науково-конструкторський центр з командою висококваліфікованих фахівців.», - зазначив Станіслав В’ячеславович

Фото без опису

Під час екскурсії молоді розповіли про особливості роботи на підприємстві, затребувані професії та умови праці. Також учасники заходу мали можливість побачити промисловий кран, що може піднімати 25 тонн.

Неймовірна кількість питань була задана учнями, адже вони вперше побували на підприємстві такого масштабу, продукція якого експортується в Об’єднані Арабські Емірати, Туреччину, Македонію, Норвегію.

«Було важливо побачити потужний приклад, як на основі старого можна будувати нове і бути частинкою великого пазлу економіки України.», -  підсумували учасники заходу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь