3 серпня відбулася робоча зустріч голови Черкаської облдержадміністрації Олександра Скічка з головами територіальних громад Золотоніського району

Дата: 03.08.2021 19:38
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

3 серпня в залі засідань Золотоніської районної ради відбулася робоча зустріч голови Черкаської облдержадміністрації Олександра Скічка з головами територіальних громад району. На нараді були присутні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівництво міста та району, медичних закладів, селищних та сільських рад.

Фото без опису

Першочерговим на порядку денному розглядалося питання проведення вакцинації на території Золотоніського району. Очільник області наголосив, що на сьогодні в області спостерігається зростання рівня захворюваності населення, а тому імунізація проти COVID-19 являється  єдиним способом зупинити пандемію і є максимально доступною та безпечною. На території району створені всі умови для щеплення населення від небезпечного вірусу, центри вакцинації та пункти щеплення працюють і у вихідні дні, виїзні мобільні бригади готові імунізувати усіх охочих доступними вакцинами в найвіддаленіших куточках громад, керівникам ОТГ необхідно проводити максимальну інформаційно-роз’яснювальну роботу з метою залучення найбільшої кількості людей до щеплення.

Фото без опису

Про стан та проблемні питання вакцинації населення від COVID-19 Золотоніському районі доповіла заступник начальника Управління охорони здоров’я Черкаської облдержадміністрації Тетяна Бондар.

Фото без опису

Другорядним, але не менш важливим, розглядали питання про стан поводження з твердими побутовими відходами в Золотоніському районі. Міський голова Віталій Войцехівський розповів про проблеми утилізації сміття на Золотоніщині та про вивчення запропонованих іноземними інвесторами проектів щодо можливого будівництва заводу з переробки відходів на Лівобережжі.

Фото без опису

Завершили нараду підведенням підсумків виконання місцевих бюджетів Золотоніського району за І півріччя, про що поінформувала директор Департаменту фінансів Черкаської облдержадміністрації Наталія Кравченко.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь