Через стажування до працевлаштування

Дата: 30.07.2021 12:20
Кількість переглядів: 206

Безробітні, що зареєстровані в Золотоніській міськрайонній філії Черкаського обласного центру зайнятості отримують повний комплекс послуг, направлений на активізацію пошуку роботи. А саме: підбір та пошук підходящої роботи, сприяння у працевлаштуванні з урахуванням рекомендацій в умовах ринку праці, умов оплати праці; консультаційні послуги з питань працевлаштування, професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації; індивідуальні профінформаційні та профконсультаційні послуги та психологічна підтримка; а також участь у семінарах, ярмарках-вакансіях, зустрічах з роботодавцями.

Серед багатьох прикладів вдалого працевлаштування можна привести таку особу, як Король Людмила з села Деньги Золотоніського району.

Пані Людмила за професією швачка, працювала за освітою, але робота не приносила задоволення, внутрішньо відчувала, що хоче змін. Звільнившись з роботи звернулася до фахівців Золотоніської міськрайонної  філії.

Безробітна отримала комплекс соціальних послуг служби зайнятості. Було запропоновано декілька вакансій згідно освіти та досвіду роботи. Після тестування на професійну направленість, Людмила виявила бажання змінити професію та спробувати себе у кулінарії. Їй було запропоновано пройти стажування у ФОП Мозгової Оксани Євгеніївни на посаду пекаря з майбутнім працевлаштуванням. Пані Оксана зазначає, що через стажування виявляються найбільш конкурентоспроможних та гідних працівників для професійної діяльності.

оботодавець задоволений навиками та професійною підготовкою перспективного пекаря, та  впевнений, що Людмила буде хорошим спеціалістом.

Справжній успіх приносить лише та праця, яка обирається за власним бажанням. А тісна взаємодія та чітка організація роботи  між службою зайнятості та роботодавцем є важливою умовою поліпшення ситуації на ринку праці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь