«Майже 78% медиків Черкащини вакцинували проти COVID-19», – Лариса Кошова

Дата: 20.07.2021 08:47
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

Уже 77,6% медичних працівників області щепили від COVID-19 із початку вакцинальної кампанії. Це – 18 130. Про це інформує заступниця очільника Черкащини Лариса Кошова.

Також на Черкащині імунізували вже 18 374 освітян, що становить 44,1% від цієї професійної групи. Загалом із початку вакцинальної кампанії щеплено 136 820 черкащан. Із них другою дозою – 51 399 осіб.

– На сьогодні ми нарощуємо темпи вакцинації, – додала вона. – За 19 днів липня в області імунізували вже 45 266 черкащан, тоді як за червень на Черкащині було проведено 49 169 щеплень від коронавірусу. Крім цього, минулого тижня наша область стала єдиною в Україні, яка пришвидшила вакцинальну кампанію у порівнянні з попереднім тижнем на 60%. Працюємо разом в такому темпі й надалі.

Здійснюють щеплення в області вже в 98 пунктах, 25 мобільних бригад та у 23 центрах вакцинації. Зокрема, в останніх імунізовано вже 12 326 жителів.

Додамо, нині в області імунізація від коронавірусу здійснюється трьома видами вакцин – Astra Zeneca, Pfizer та CoronaVac. Також найближчим часом очікується поставка до Черкащини 40 тисяч доз вакцини Moderna та 5 тисяч доз Astra Zeneca.

– Не гаймо часу – вакцинуймося, адже це єдиний та безпечний метод захисту від корона вірусу, – закликала Лариса Кошова. – А здійснити щеплення на сьогодні – легко та швидко для будь-кого із громадян!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь