19 липня в Золотоніській райдержадміністрації відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 19.07.2021 12:05
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Під керівництвом голови Золотоніської районної державної адміністрації Ірини Тернової 19 липня відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступників голови райдержадміністрації та районної ради, керівників відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Фото без опису

Про врегулювання конфлікту інтересів у діяльності державних службовців поінформувала головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції юридичного відділу райдержадміністрації Альона Мусієнко, детально пояснивши про поняття, основні складові конфлікту, про суперечність між приватним інтересом та службовими повноваженнями, шляхи вирішення тощо.

Фото без описуФото без опису

Провідний спеціаліст з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Золотоніської РДА Лариса Марусіна підготувала доповідь та презентацію на тему «Онлайн комунікація як інструмент взаємодії та управління в системі державної влади та місцевого самоврядування», під час якої детально ознайомила присутніх з поняттям онлайн комунікації, видами, способами й умовами здійснення процесу комунікації тощо.

Начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту райдержадміністрації Ірина Головата розповіла про перебіг щеплення населення в центрах вакцинації по Золотоніському району.

Фото без опису

Завершуючи апаратну нараду, Ірина Тернова подякувала доповідачам, озвучила плани і завдання на тиждень та побажала всім продуктивної роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь