13 липня відбулося позачергове засідання комісії з питань техехногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з приводу наслідків негоди, що вирувала в Золотоніському районі напередодні

Дата: 13.07.2021 16:20
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Сьогодні під керівництвом голови Золотоніської райдержадміністрації за участі голови районної ради Бориса Євмини відбулося позачергове засідання комісії з питань техехногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де були присутні також представники ДСНС та поліції. Приводом для зібрання стала ситуація, що склалася напередодні 12 липня - внаслідок сильного пориву вітру, зливи на території Золотоніського району залишилися знеструмленими ряд населених пунктів громади, пошкоджено повітряні лінії електропередач, знеструмлені трансформаторні підстанції.

Фото без опису

Як поінформував директор Золотоніської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Середа, його працівниками оперативно проведені відновлювальні роботи в населених пунктах, де негода завдала шкоди найменше, та вживаються заходи щодо підключення решти населених пунктів до мережі електроживлення. Допомоги надзвичайників та правоохоронців жителі громади, на щастя, не потребували.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь