6 липня відбулася робоча поїздка керівництва Золотоніської райдержадміністрації на об’єкти, які будуються та ремонтуються в рамках програми Президента України «Велике будівництво»

Дата: 08.07.2021 10:11
Кількість переглядів: 229

Фото без опису

6 липня відбулася робоча поїздка голови Золотоніської райдержадміністрації Ірини Тернової та першого заступника голови Володимира Денисенка на об’єкти, які будуються та ремонтуються в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Фото без описуПоспілкувалися з представником підрядної організації та проінспектували хід виконання робіт в Драбівській школі-гімназії, де триває будівництво спортивного залу, відвідали об’єкти на Чорнобаївщині: амбулаторії загальної практики сімейної медицини в  селах Богодухівка і  Крутьки, де триває будівництво, та у Васютинцях, де проводиться капітальний ремонт по перекриттю даху стаціонарного відділення металочерепицею та утепленню фундаменту будівлі. Не залишився поза увагою і центр первинної медичної допомоги в с. Гельмязів, де також триває капітальний ремонт будівлі в рамках Програми – зроблено покрівлю та стіни обшито профілем. Вищеперераховані об’єкти є соціально важливими, тому хід виконання, терміни і якість робіт, що проводяться, перебувають під особливим контролем.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь