Зінченко профінансував приїзд до Львова німецького пластичного хірурга

Дата: 06.07.2021 15:23
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

До Львова на тиждень прилетів відомий пластичний хірург із Франкфурта-на-Майні Клаус Екснер. На прийом до нього записалися понад 30 дітей зі всієї України. Підтримав благодійну акцію і 24-річний гравець збірної України Олександр Зінченко.

Упродовж тижня німецький фахівець безкоштовно проконсультує та прооперує понад 30 дітей зі всієї України

 «Я дуже-дуже радий, що ми нарешті, після півторарічної перерви тут, у Львові і зможемо щось зробити для дітей, для пацієнтів. Цього разу я прилетів з Ігорем Ветцелем, який 13 років тому привіз мене до Львова»,  – заявив  Клаус Екснер по прибутті до Львова програмі «Формула здоров’я»

Фото без опису

Ще під час Євро-2012 голова правління Благодійної організації «Big Shoe» Ігор Ветцель став ініціатором проведення у Львові безкоштовних операцій, до фінансової підтримки яких долучаються і відомі футболісти. Наприклад, зірковий німецький футболіст Месут Озіл. Саме він, за словами Ветцеля, долучив до акції й українського «збірника» Олександра Зінченка.

 «Зінченко вирішив спонсорувати проведення операцій у Львові. Це дуже позитивний прогрес в нашій співпраці. Завдяки цим коштам ми маємо змогу оперувати дітей», – розповів Ігор Ветцель.

Клаус Екснер разом із львівськими хірургами у 8-й міській клінічній лікарні консультуватиме і оперуватиме дітей з різними вродженими і набутими вадами обличчя, рук тощо. На консультацію до німецького професора приїжджають люди зі всіх куточків України. Як розповів, керівник опікового центру 8-ої лікарні Львова Василь Савчин, по консультації звернулися понад 30 дітей з 15-ти областей України.

«Можливо буде більше, адже ще люди доїжджають. Ми будемо зараз консультувати і оглядати, будемо старатися допомогти всім дітям»– наголосив Василь Савчин.

Упродовж цього візиту запланували допомогти дітям з вродженими та набутими вадами обличчя, рук тощо.

«Сподіваюся, що Олександр Зінченко отримає «Золотий м’яч». Я йому е бажаю!», – поділився емоціями пацієнт із Києва Олександр Іванченко.

 Нагадаємо, відомий німецький пластичний хірург Клаус Екснер з 2012 року безкоштовно оперує у Львові дітей з вадами. Допоміг вже більше 250 пацієнтам з цілої України. Це вже 13-та благодійна місія пластичних хірургів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь