ТРИВАЄ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ОБХОДУ КАНЕВА НА АВТОДОРОЗІ Н-02

Дата: 05.07.2021 15:21
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

Продовжуються роботи із капітального ремонту ділянки автодороги Н-02 /М-06/-Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка на обході міста Канева на ділянці км 519+736 – км 523+336.

Торік у рамках програми Президента України «Велике будівництво» на цій ділянці розпочалися роботи із капремонту. Але через складну геологію, вихід ґрунтових вод на поверхню та незадовільний модуль пружності ґрунту, роботи були призупинені. Було проведено коригування проектного рішення, з урахуванням рекомендацій отриманих від ДП «ДерждорНДІ» в частині стабілізації ґрунту.

Цього року роботи із капремонту обходу Канева продовжуються. Влаштовується новий конструктив дорожнього одягу. Для уникнення перезволоження конструкції дорожнього одягу, наразі проводяться роботи із регенерації конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодний ресайклінг глибиною 30 см із додаванням 4% негашеного вапна та 8% цементу. Негашене вапно вводиться для осушення ґрунту та для забезпечення оптимальної вологості ґрунту, а цемент – для стабілізації робочого шару земляного полотна.

Фото без опису

По завершенню цих робіт, влаштовуватиметься геоґратка, також будуть влаштовані дренажі для відведення ґрунтових вод. Також влаштовуватиметься 2 шари щебенево-піщаної суміші обробленої цементом, та два шари асфальтобетонної суміші. Загальна товщина конструкції дорожнього одягу складатиме майже 1 метр.

Генеральна підрядна організація: ТОВ «Главшляхбуд».

Фото без опису

У зв’язку зі складністю виконання робіт на даній ділянці автодороги Н-02, спеціалісти Служби автомобільних доріг у Черкаській області здійснюють технічний та лабораторний нагляд на усіх етапах проведення ремонтно-будівельних робіт. До контролю за ходом виконання робіт залучені спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій, Лабораторії з контролю якості Служби автодоріг та ДП «Дорожній контроль якості».

Фото без опису

Капітальний ремонт ділянки автодороги Н-02 заплановано завершити цього року, буде відремонтовано 4 км автодороги.

Звертаємося до усіх учасників дорожнього руху з проханням бути уважними, дотримуйтесь швидкісних обмежень та рухайтесь відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт!

#Укравтодор #Велике_будівництво


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь