ЗАВЕРШУЄТЬСЯ РЕМОНТ АВТОДОРОГИ Т-24-09 У СЕЛИЩІ ШРАМКІВКА

Дата: 30.06.2021 10:11
Кількість переглядів: 273

Завершується поточний середній ремонт на ділянці автодороги державного значення Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша на ділянці км 8+000 – км 14+000 у селищі Шрамківка Золотоніського району.

У рамках програми Президента України «Велике будівництво», на 6 км дороги Т-24-09 завершено ремонт проїзної частини: влаштовано основу дорожнього одягу зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та два шари асфальтобетонного покриття. Влаштовано поширення проїзної частини дороги з 6 до 8 метрів.

Наразі на цій ділянці продовжуються ремонтні роботи, влаштовуються та укріплюються узбіччя, влаштовується металеве бар’єрне огородження, дорожня розмітка та дорожні знаки.

Вже влаштовано майданчики для автобусних зупинок, буде споруджено 9 автопавільйонів для громадського транспорту, влаштовано два пішохідних переходів з автономним освітленням.

Підрядна організація: ТОВ «Автострада».

Також продовжуємо капітальний ремонт автодороги Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша протяжністю 8 кілометрів від початку цієї автодороги від автошляху М-03 Київ – Харків – Довжанський у Київській області і до селища Шрамківка.

Автодорога Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша була побудована у 1977 році, останній раз капітальний ремонт її робився у 1987 році.

Звертаємося до усіх учасників дорожнього руху з проханням бути уважними, дотримуйтесь швидкісних обмежень та рухайтесь відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт!

#Укравтодор #Велике_будівництво

Пресслужба САД у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь