Тривають роботи з експлуатаційного утримання автодороги Т-24-12 Софіївка – Драбів у Золотоніському районі

Дата: 30.06.2021 09:11
Кількість переглядів: 236

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядною організацією ТОВ «Автострада» виконуються роботи з експлуатаційного утримання територіальної автодороги Т-24-12. Службою автодоріг області було проведено щорічне обстеження автодоріг державного значення Черкаської області, визначено обсяги ремонтних робіт з ліквідації ямковості та деформацій покриття автодороги.

На автодорозі Т-24-12 ремонтні роботи виконуються на найпроблемніших ділянках, проводиться ремонт проїзної частини дороги шляхом влаштування асфальтобетонного покриття картами. Вже влаштовано понад 7600 кв. м вирівнюючого шару асфальтобетононого покриття. Також  виконуються роботи із вирізання порослі обабіч дороги, це вже зроблено на понад 20 тис. кв. м., розпочалися підготовчі роботи з ліквідації ямковості.

Руйнування автомобільних доріг у Черкаській області спричинене рядом низькою факторів: порушення міжремонтних термінів, рух перевантаженого великовагового транспорту, щорічне недофінансування ремонтних робіт та відсутність асфальтобетонного покриття. Окрім того, слід враховувати, що 90% всіх місцевих автодоріг області, в тому числі територіальних, будувалися у 70-80 роках минулого століття і вони спроектовані під максимальне навантаження 6 тонн на вісь.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь