29 червня під керівництвом голови Золотоніської районної державної адміністрації Ірини Тернової ідбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 29.06.2021 15:41
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

Під керівництвом голови Золотоніської районної державної адміністрації Ірини Тернової, 29 червня відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступників голови Володимира Денисенка та Богдана Возняка, керівників відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Фото без опису

Про організацію роботи відділу економіки, агропромислового розвитку та екології Золотоніської райдержадміністрації, завдання та функції поінформував начальник відділу Петро Бобков, визначивши основні напрямки діяльності: розробка проектів регіонального розвитку, програми підтримки розвитку фермерських господарств Золотоніщини, здійснення контролю щодо екологічної ситуації в районі тощо.

Фото без опису

Заступник начальника управління соціального захисту населення Олександр Юрковський поінформував про стан  надання пільг та виплати компенсацій особам, які мають на це право відповідно до чинного законодавства, зазначивши, що на обліку в управлінні перебуває 35681 особа пільгових категорій населення. Щомісяця здійснюються нарахування пільг на житлово-комунальні послуги, на придбання твердого палива та скрапленого газу, які надаються у грошовій безготівковій або готівковій формах. Також Олександр Юрійович розповів про комплексну програму «Турбота», яка на сьогодні прийнята всіма об’єднаними територіальними громадами Золотоніського району та включає в себе пільгове перевезення громадян, пільговий зв'язок, надання матеріальної допомоги, виплату щомісячних стипендій та інше в межах коштів, передбачених на 2021 рік.

Фото без опису

Начальник відділу з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи райдержадміністрації Олександр Савенков поінформував, що з початку поточного 2021 року на водних об’єктах Черкаської області зафіксовано майже 50 надзвичайних подій, під час яких трапилося 26 летальних випадків на воді, серед загиблих 3 дитини. В Золотоніському районі з початку року загинули двоє і обидва цього місяця – рибалка в с. Вереміївка і 36-річний чоловік в с. Шрамківка, тому з метою обстеження водних об’єктів найближчим часом заплановано виїзд робочої групи в ці населені пункти з метою упередження повторення подібних випадків. Щодня проводиться інформаційно-роз’яснювальна та профілактична робота серед населення щодо безпечних правил поводження на воді та поблизу водних об’єктів; поновлено перелік об’єктів та місць масового відпочинку людей на воді, до яких додалися ще 8 об’єктів, але хоча всі і проінспектовані, але не є придатними для купання та відпочинку, тому скрізь було встановлено інформаційні щити «Купатись заборонено!». Олександр Михайлович наголосив, що відповідно до чинного законодавства  кожен об’єкт в ідеалі повинен мати паспорт щодо зони відпочинку, має бути обстежена акваторія дна, за потреби – виставлені буйки тощо, але організація повноцінного відпочинку на воді несе за собою чималих фінансових вкладень, а водні об’єкти мають відповідати певним санітарним нормам. 

Фото без опису

Завершуючи апаратну нараду, Ірина Тернова надала ряд рекомендацій керівникам відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації і побажала вдалого робочого тижня.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь