Відбулося засідання оперативного штабу з координації дій щодо підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери в осінньо-зимовий період

Дата: 24.06.2021 17:12
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

24 червня відбулося засідання обласного оперативного штабу з координації дій щодо своєчасної підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери області до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2021–2022 років, в якому взяли участь голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова, голова районної ради Борис Євмина, заступник голови та члени обласного штабу, спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунальних господарств району.

Фото без опису

Директор Департаменту інфраструктури та житлово-комунального господарства Черкаської облдержадміністрації Сергій ЧУБАНЬ наголосив, що підготовка до нового опалювального сезону проходить у плановому режимі, але є питання, над вирішенням яких вже сьогодні  мають працювати територіальні громади, адже на них лежить відповідальність за вчасне входження Золотоніщини в новий опалювальний сезон.

Начальник управління Департаменту інфраструктури та житлово-комунального господарства Черкаської ОДА Алевтина ПОДКОПАЄВА рекомендувала переглянути та затвердити тарифи на теплову енергію, водопостачання та водовідведення відповідно до вимог чинного законодавства. Обговорювали питання стану розрахунків за комунальні послуги, підготовки водопровідно-каналізаційного господарства, стану та ремонту місцевих доріг. Визначено коло проблемних питань і першочергових завдань, які потребують вирішення, адже своєчасно розпочата робота гарантує стабільне функціонування об’єктів житлово-комунального господарства в новому опалювальному сезоні. Заслухано представників теплопостачальних підприємств області та представників органів місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь