17 червня під керівництвом голови Золотоніської райдержадміністрації Ірини Тернової відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 19.06.2021 14:16
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

Під керівництвом голови Золотоніської райдержадміністрації Ірини Тернової 17 червня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному розглядалася заява батьків-вихователів подружжя Перехрест із Драбівщини про влаштування в їхній дитячий будинок сімейного типу дитини, позбавленої батьківського піклування, - хлопчика, 2015 р.н., який на даний час перебуває в КЗ «Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей».

В 2006 року  була створена і взяла на виховання та спільне проживання першу дитину прийомна сім’я Перехрест, а з 2010 року її перепрофільовано в дитячий будинок сімейного типу  та довлаштовано дітей. 

Галина Петрівна і Анатолій Іванович  мають двох власних повнолітніх дітей, які проживають окремо, та п’ятьох прийомних. Подарувати ще одній дитині сім’ю, родинне тепло і затишок вирішили спільно, а хлопчик з нетерпінням чекає переїзду до нових батьків, бо рідна мати знаходиться в місцях позбавлення волі, а батько перебуває під слідством за вчинення тяжкого злочину.

Фото без опису

Дуже багато щирих, добрих, позитивних слів на адресу подружжя Перехрест почули присутні на засіданні і від старости села, і від педіатра, і від колишнього спеціаліста служби в справах дітей; а найголовніше – до всіх дітей названі батьки ставляться як до рідних, намагаються кожного достойно забезпечити житлом на майбутнє. А найкраща подяка батькам за роки відданої любові, достатку, виховання, піклування і добра – це ті спільні сімейні свята, на які повертаються вихованці вже зі своїми дітками та родинами.

Члени комісії одноголосно підтримали заяву подружжя про влаштування в їхній дитячий будинок сімейного типу дитини, а Ірина Володимирівна побажала батькам здоров’я, наснаги, довголіття, успіхів у вихованні і побільше таких сімей в нашій державі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь