16 червня Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко і голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко з робочим візитом відвідали сільськогосподарські підприємства Золотоніщини

Дата: 17.06.2021 16:38
Кількість переглядів: 312

Фото без опису16 червня Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко і голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко з робочим візитом відвідали сільськогосподарські підприємства Золотоніщини. В складі делегації були присутні голова Золотоніської райдержадміністрації  Ірина Тернова та перший заступник голови Володимир Денисенко.

Фото без описуКерівник СТОВ «АФ Маяк» Олексій Васильченко провів коротку екскурсію підприємством, на якому вирощують свиней і велику рогату худобу, є свій комбікормовий завод, цех з переробки сої, показав гостям поливні зрошувальні системи на 2800 га, розповів про здобутки й перспективи.

Фото без описуНаступним об’єктом, який відвідала делегація, було будівництво ТОВ «Сід Корп» в с. Гельмязів  лінії сушки та обмолоту насіннєвої кукурудзи потужністю 7299 тон в рік, яку планують запустити вже в серпні цього року.Фото без описуНа завершення поїздки відвідали СТОВ «Перемога» в с. Хрущівка, яке займається вирощуванням зернових і технічних культур, розвитком молочного скотарства та обговорили в перспективі будівництво товарно-молочного комплексу на 1400 голів. На завершення Роман Лещенко подякував присутнім за гостинність і наголосив, що майбутнє сільського господарства – за створенням повного циклу виробництва.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь