В загальноосвітніх школах та НВК Золотоніського району розпочалися останні дзвоники та випускні вечори в учнів 9 та 11 класів

Дата: 15.06.2021 10:43
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

Минулого тижня в загальноосвітніх школах та НВК Золотоніського району розпочалися останні дзвоники та випускні вечори в учнів 9 та 11 класів. В 2020-2021 навчальному році в Золотоніському районі з врахуванням закладів Золотоніської ОТГ налічується 1107 учнів 9 класів та 761 випускників – одинадцятикласників.

Фото без опису

 

11 червня перший заступник голови Золотоніської райдержадміністрації Володимир Денисенко відвідав свято останнього дзвоника в Новодмитрівській загальноосвітній школі, де привітав присутніх з успішним закінченням навчального року, побажав здійснення усіх мрій та втілень у життя найсміливіших планів та вручив одинадцятикласникам, які востаннє відвідали шкільну лінійку, невеличкі подарунки на згадку.

Фото без опису

Цього ж дня голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова відвідала випускний вечір дев’ятикласників в Броварківському НВК Гельмязівської територіальної громади, де на стежину самостійного життя ступали четверо хлопців і одна красуня-дівчинка. Як випускниця вищезгаданого навчального закладу, очільниця району і просто мама, Ірина Володимирівна привітала присутніх з цим зворушливим святом, подякувала батькам та вчителям за благородну працю, спрямовану в майбутнє, побажала випускникам знайти своє місце у дорослому житті, правильно обрати майбутню професію і стати гідними громадянами своєї країни, а на згадку подарувала невеличкі сувеніри та запашний коровай.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь