14 червня відбулася щотижнева апаратна нарада під керівництвом голови Золотоніської районної державної адміністрації Ірини Тернової

Дата: 14.06.2021 10:20
Кількість переглядів: 389

Під керівництвом голови Золотоніської районної державної адміністрації Ірини Тернової, 14 червня відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступників голови райдержадміністрації Володимира Денисенка, Ігоря Троценка та Богдана Возняка, керівників відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

Про організацію роботи управління соціального захисту населення райдержадміністрації, проблемні питання роботи спеціалістів на віддалених робочих місцях поінформувала начальник Валентина Скиба, зазначивши, що в зв’язку з реорганізацією структурних підрозділів зі статусом юридичних осіб публічного права Чорнобаївської та Драбівської райдержадміністрацій проведена певна робота щодо упорядкування структури та граничної чисельності управління і, враховуючи специфіку роботи, було визначено, що в смт. Драбів та смт. Чорнобай повинні працювати спеціалісти, які б забезпечили на місцях прийом громадян, спеціалістів територіальних громад, прийом документів та призначення різних видів допомог, пільг та субсидій для того, щоб жителі віддалених сіл та працівники громад не їхали до м. Золотоноша, а мали можливість вирішити максимально питання на місцях. Також Валентина Федорівна повідомила, що в управлінні соціального захисту населення Золотоніської райдержадміністрації працює 47 спеціалістів, з яких на віддалених робочих місцях – 12 осіб в Драбові та 12 осіб в  Чорнобаї; вважливим чинником залишення на місцях спеціалістів було те, що виплата призначених допомог, пільг та субсидій здійснюється через відділення банків та відділення АТ «Укрпошта», що знаходяться в селищах, і там же знаходяться відділення Пенсійного фонду, які надають інформацію про доходи жителів колишнього Драбівського та Чорнобаївського районів.  

 

Головний спеціаліст відділу з питань внутрішнього аудиту Золотоніської райдержадміністрації Марина Ременюк доповіла про організацію своєї роботи, функції та порядок здійснення внутрішнього аудиту, повідомивши, що аудит надає незалежні висновки та рекомендації за результатами здійснення контролю за ефективністю діяльності та дотриманням законодавства структурним підрозділам Золотоніської райдержадміністрації, що є розпорядником державних коштів.

 

Завершуючи апаратну нараду, Ірина Тернова озвучила плани і завдання на тиждень, надала ряд рекомендацій керівникам відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації і побажала всім вдалого робочого тижня.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь