27 червня на Центральному стадіоні Черкас відбудуться четверті всеукраїнські змагання «Ігри Нескорених»

Дата: 09.06.2021 17:01
Кількість переглядів: 531

      27 червня на Центральному стадіоні Черкас відбудуться четверті всеукраїнські змагання «Ігри Нескорених». Цього року вперше національні змагання будуть проведені за межами столиці.

     Змагатися ветерани будуть у таких дисциплінах: легка атлетика (біг 100 м, біг 400 м, біг 1500 м), штовхання ядра, метання диску, пауерліфтинг (жим лежачи), веслування на тренажерах (спринт 1 хв), веслування на тренажерах (витривалість 4 хв.) та велоспорт (на шосе, 5 км).

     Крім спортивної складової, це також соціальний захід для поранених бійців, їхніх сімей та друзів. Це можливість провести час у колі побратимів та однодумців. Ветеранська спільнота Черкас, отримає гарний привід для підтримки фізичної форми та емоційного заряду. У такій компанії ветеранам легше долати наслідки воєнних поранень, травм і хвороб, а підтримка побратимів, сім’ї та суспільства тільки сприяє цьому. Проведення національних змагань «Ігри Нескорених» у місті Черкаси – чудова можливість долучитися не тільки до всеукраїнської, але й до міжнародної спільноти ветеранів, а в підсумку – це ефективний компонент реабілітації та реінтеграції ветеранів АТО/ООС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь