4 червня голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова спільно із першим заступником Володимиром Денисенком з робочим візитом відвідали СТОВ «Перемога» в с. Хрущівка

Дата: 04.06.2021 18:36
Кількість переглядів: 312

     Фото без опису

     4 червня голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова спільно із першим заступником Володимиром Денисенком з робочим візитом відвідали СТОВ «Перемога» в с. Хрущівка, де особисто ознайомились з діяльністю сучасного молочно-товарного комплексу.

Фото без описуФото без опису

 

     Директор товариства Василь Багатченко розповів про плани і перспективи будівництва і суть інвестиційного проекту, провів екскурсію територією і виробництвом, презентувавши сучасний офіс, охолоджувальний цех, доїльний зал типу «Карусель» на 36 корів одночасного доїння. На сьогодні кількість дійного стада складає близько 650 голів, після втілення проекту в життя планується збільшити комплекс до 1400 голів в два етапи – І етап 600 голів, ІІ етап 800 голів. Відповідно збільшиться і кількість робочих місць до 130, що є важливою складовою, так як на комплексі працює переважно місцеве населення.

Фото без описуФото без опису     Ірина Володимирівна подякувала Василю Івановичу за змістовну і цікаву екскурсію і пообіцяла в подальшому співпрацю і підтримку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь