Зустріч Новодмитрівської громади з родиною патронатних вихователів

Дата: 03.06.2021 09:22
Кількість переглядів: 319

        В Україні впроваджена нова форма сімейного виховання якою передбачено надання комплексу послуг з тимчасового догляду та виховання дітей в сім'ї патронатного вихователя.

       На сьогоднішній день послуга патронату над дитиною набуває ще більшої актуальності – це надає можливість утвердити сімейні цінності, забезпечити умови для деінституалізації дітей, які не можуть проживати у власних родинах. З метою профілактики соціального сирітства з 2017 року в районі запроваджено послугу патронату над дитиною та функціонує дві родини патронатних вихователів.

     2 червня на території Новодмитрівської громади відбулася зустріч з ще одною родиною патронатних вихователів, які пройшли навчання та отримали довідку та рекомендації за результатами навчання за тренінговою програмою підготовки сімей - кандидатів у патронатні вихователі за участю керівництва громади, представників Черкаського обласного центру соціальних служб, служби у справах дітей райдержадміністрації та громади, комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», відділу освіти, представника поліції.

     В ході зустрічі було обговорено організаційні питання функціонування нової родини патронатних вихователів та можливості укладення договору про надання послуги з патронату над дитиною.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь