Голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова спільно із заступниками Володимиром Денисенком та Богданом Возняком побували з екскурсією в Богуславецькому музеї ім. Максимовича.

Дата: 02.06.2021 17:02
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

    2 червня голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова спільно із заступниками Володимиром Денисенком та Богданом Возняком побували з екскурсією в Богуславецькому музеї ім. Максимовича. Богуславець, а саме хутір Тимківщина, є місцем народження  українського науковця, який став гордістю України і видатним явищем європейської науки - Михайла Олександровича Максимовича. Науковим доробком патріарха української науки є більше 100 праць з питань ботаніки, зоології, фізики, хімії, понад 150 праць в галузі фольклору і мовознавства, історії, етнографії та археології, три збірки народних українських пісень, які теж увійшли до вінка слави вченого.

Фото без опису

     Захоплюючою розповіддю про життєвий шлях і здобутки славетного земляка поділилась очільниця місцевого жіночого клубу «Лілея», вчитель-історик та ініціаторка створення музейної кімнати в Богуславецькій загальноосвітній школі Тетяна Москаленко, яка також за власної ініціативи розробила і сьогодні презентувала присутнім настінний інформаційно-ілюстративний календар на 2021 рік.

  Більше інформації про музей можна знайти за посиланням:

http://boguslav-nvk.blogspot.com/p/blog-page_1207.html?m=1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь