Встановлено факт зберігання та реалізації тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка

Дата: 08.09.2022 08:41
Кількість переглядів: 116

Працівниками Головного управління ДПС у Черкаській області, в рамках проведення спільних заходів з управлінням стратегічних розслідувань в Черкаській області Національної поліції України щодо відпрацювання мереж роздрібної торгівлі тютюновими виробами на території м. Черкаси,  встановлено факт зберігання та реалізації тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка та з іншими порушеннями вимог чинного законодавства.

В ході проведення перевірки встановлено, що суб’єкт господарської діяльності без відповідної дозвільної ліцензії зберігав та реалізовував тютюнові вироби без марок акцизного податку встановленого зразка, що є порушенням вимог Закону України від 19 грудня 1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального» зі змінами та доповненнями.

Вказані тютюнові вироби у кількості понад 300 штук на суму більше 111 тис. грн вилучено управлінням стратегічних розслідувань в Черкаській області Національної поліції України.

На даний час вивчається питання походження вказаної продукції.

За результатами вжитих заходів буде складено відповідні матеріали та застосовано фінансові (штрафні) санкції, передбачені чинним законодавством.

Управління контролю за підакцизними товарами й надалі вживатиме відповідних заходів з метою протидії нелегальному обігу підакцизних  товарів на території Черкаської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь