Сьогодні на Золотоніщині відкрили ще два активних спортивних майданчика

Дата: 07.10.2021 20:28
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

На Золотоніщині з’явилися ще два активні парки - в Благодатному та Новодмитрівці.

Фото без описуВідкрила інтерактивні спортивні майданчики заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова спільно з головою райдержадміністрації Іриною Терновою та головою відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Андрієм Більдою.

Фото без описуОкрему подяку Ірина Володимирівна висловила старості Благодатного Дмитру Шевченку та міській владі, а також голові Новодмитрівської громади Артему Кухаренку за активну громадську позицію і за те, що долучилися до програми ПрезидентаУкраїни - соціального проекту «Активні парки - локації здорової України».

Фото без опису

Такі парки розташовані у скверах і зелених зонах, де усі охочі мають змогу займатися спортом з олімпійськими чемпіонами, зірками українського спорту, зірками телебачення та естради, навіть Президентом, просто навівши свій телефон на табличку з QR-кодом, що і продемонстрував Андрій Більда присутнім школярам.

Фото без опису

Посадовці прийняли участь у майстер-класах на новозбудованих локаціях, танцювали з найменшими в енергійних руханках, закликали проводити якнайбільше часу на спортивних майданчиках та приводити сюди своїх батьків і друзів. Усім дітлахам на згадку про сьогоднішній захід вручили корисні сувеніри.

Фото без описуФото без описуФото без опису

«Займатися спортом може кожен. Для цього не потрібно купувати дорогі тренажери чи абонементи в спортзал. Головне – мати бажання, адже локації вже є і їхня кількість лише зростатиме», – сказала Лариса Кошова.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь