11 вересня команда державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Золотоніського району взяли участь в обласній Спартакіаді 2021 року

Дата: 13.09.2021 15:32
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

11 вересня в День фізичної культури і спорту України на МСК «Дніпро» в м. Черкаси відбулися фінальні змагання обласної Спартакіади 2021 року серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, в якій прийняли участь посадовці Золотоніської райдержадміністрації та територіальних громад району.

Фото без опису

Спартакіада проводилася з таких видів спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шашки та шахи у відповідності з діючими правилами змагань, затвердженими федераціями з видів спорту. Окремо серед чоловіків та жінок проводилися змагання з настільного тенісу, шахів і шашок.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Боротьба була запеклою, за призові місця в цьому році змагалися команди Черкаського, Золотоніського, Уманського та Звенигородського районів, міст Черкаси та Чигирин.

Фото без описуФото без опису

Слід відзначити, що золотоніські спортсмени показали себе справжніми професіоналами, про що свідчать наші перемоги: у змаганнях з шашок серед чоловіків спеціаліст Золотоніської міської ради Микола Король виборов І місце, серед жінок староста с. Ковтуни Новодмитрівської громади Олена Мірошніченко – ІІ місце, у змаганнях з настільного тенісу серед жінок головний спеціаліст райдержадміністрації Ірина Клімук посіла ІІ місце, гравці волейболу та футзалу вибороли ІІІ місця, а в загальнокомандному заліку команда Золотоніського району посіла призове ІІІ місце.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Як зауважила в підсумку голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова: «Наступного року в нас є всі шанси завоювати переможне І місце!», а футболісти та волейболісти щиро дякували своїм активним вболівальникам, бо без шаленої підтримки, оплесків та вигуків «ЗОЛОТОНОША!!!» отримати перемогу було б складніше.

Фото без описуПишаємось спортивною родиною Золотоніщини!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь